IniciAppEl taller ‘Descobrint inventores’ arriba demà a la biblioteca

El taller ‘Descobrint inventores’ arriba demà a la biblioteca

La biblioteca de Tordera acull demà el taller ‘Descobrint inventores’ a càrrec de Sandra Uve. L’activitat, dins el cicle bibliolab, s’engloba en el projecte TecnoGirl que té com a objectiu principal la divulgació de la ciència i la tecnologia entre els estudiants de secundària, i que especialment pretén fomentar les vocacions tecnològiques en el col·lectiu de noies en edat compresa entre els 12 i 18 anys, per contribuir així a posar fi a la bretxa de gènere que hi ha en professions d’aquest àmbit.

En aquest taller, la il·lustradora i escriptora Sandra Uve ens ajudarà a descobrir què és un invent i farem una visita digital guiada per conèixer les dones inventores més destacades de la història. A la segona part els assistents rebran una classe pràctica d’aquarel·la i faran un autoretrat o un dibuix, d’una inventora o d’un invent. En parla de l’activitat, la directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons.

silvia taller uve

El taller serà presencial, aquest dimecres 10 de març a les 11:00h amb la participació d’alumnes de l’institut Tordària.

ÚLTIMES NOTÍCIES