IniciAppJERC parla sobre el seu programa electoral i el procés en l’acte...

JERC parla sobre el seu programa electoral i el procés en l’acte central de campanya del Maresme i el Baix Besòs

El passat diumenge 7 de febrer es va realitzar l’acte central de campanya del Maresme i el Baix Besòs a Tordera. A conseqüència de la pluja, finalment es va realitzar a la pista de l’amistat, amb un gran nombre d’assistents. La conferència tenia com a objectiu tractar totes aquelles propostes de cara a les eleccions del 14 de febrer, sobretot les que afectin els joves del nostre territori. Kènia Domènech, portaveu nacional de JERC, ens explica què ofereix el partit polític en el seu programa electoral.

Domènech i Morales JERC 1

El procés independentista és un tema que està marcant també l’actualitat d’aquestes properes eleccions. Pau Morales, cap de llista del Jovent i número 11 de la llista pel Parlament, diu que ens aquests mesos de pandèmia s’ha mostrat com “l’estat no es preocupa per nosaltres i no ofereix res”, a més d’explicar-nos, en declaracions a Ràdio Tordera, quin és el full de ruta per la independència en aquests pròxims mesos.

Domènech i Morales JERC 2

Per últim, Morales fa una crida a tots els joves perquè hi vagin a votar aquest 14 de febrer i ens mostra quines expectatives tenen de cara a les eleccions.

Domènech i Morales JERC 3

Les mesures de seguretat pertinents es van respectar en tot moment i l’acte van transcórrer amb total èxit.

ÚLTIMES NOTÍCIES