IniciAppL’Escola Brianxa valora positivament l’evolució del curs 2020-2021 malgrat la pandèmia de...

L’Escola Brianxa valora positivament l’evolució del curs 2020-2021 malgrat la pandèmia de COVID-19

L’activitat escolar es troba a dia d’avui en una posició privilegiada tenint en compte la situació extraordinària per la pandèmia, doncs poden realitzar activitat presencial. No obstant, treballen a ritme constant per poder fer-ho mantenint les mesures de seguretat sense perjudicar l’aprenentatge dels més joves. En el cas de l’Escola Brianxa s’ha formulat un pla organitzatiu que es va aplicar des de l’inici de les classes i que han anat actualitzat d’acord amb l’evolució de la pandèmia, tenint sempre com a objectiu primordial prendre les mesures de seguretat necessàries tant pels alumnes com pel cos docent. Des de l’inici del curs només han hagut de realitzar dos confinaments de grups concrets, passant a realitzar-se les classes, de la mateixa manera que en els casos d’incidències particulars, a través de les noves tecnologies i els recursos digitals i per tant, fent ús de la modalitat online que cada vegada pren més protagonisme en qualsevol sector del nostre entorn. El director de l’Escola Brianxa, Xavier Manresa, ha explicat a través dels micròfons de Ràdio Tordera que, si alguna cosa poden destacar d’aquest curs, tenint en compte la seva excepcionalitat, és la resposta dels alumnes respecte de les mesures de seguretat i el compliment del pla organitzatiu del centre, doncs afirma que, en un moment tan difícil, han posat les coses molt fàcils.

Tall de veu 1 Xavi Manresa

El director també posa de manifest que es troben amb obstacles que, malgrat el seu entusiasme i esforços invertits, no es poden superar, de manera que hi ha activitats i esdeveniments que s’han hagut de suspendre. De la mateixa manera, des del Consell Escolar es va decidir que el primer trimestre no es farien sortides i que, a mesura que evolucionés la situació anirien valorant què fer, així doncs, Xavier Manresa considera que ha estat una decisió totalment encertada veient el context actual. Igualment, respecte del viatge de fi de curs, estan pendents de veure l’evolució fins les dates en què es preveu la seva realització, tot i que sí saben amb seguretat que, en qualsevol cas, es tractaria d’un activitat que faran sense sortir de Catalunya sempre i quan es pugui fer amb garanties.

Tall de veu 2 Xavi Manresa

El director considera que, per ara, només poden limitar-se a seguir complir les mesures i el pla organitzatiu, i malgrat no poder accelerar el ritme de la campanya de vacunació, sí que realitzen exercicis de pedagogia amb els alumnes per enfrontar degudament i amb optimisme la pandèmia, responsabilitzant-los i fent-los veure que han de ser curosos i seguir les indicacions de les autoritats, tenir paciència i col·laborar tant com puguin.

ÚLTIMES NOTÍCIES