IniciAppMiriam Rocabruna ocupa el 49è lloc de la llista de Ciutadans al...

Miriam Rocabruna ocupa el 49è lloc de la llista de Ciutadans al Parlament

La regidora de Ciutadans a l’Ajuntament de Tordera, Míriam Rocabruna ocupa el 49è lloc de la llista de ciutadans per la demarcació de Barcelona, en els comicis del 14F. Rocabruna  considera que aquesta posició és un premi a la feina feta a la zona. En aquest sentit, destaca el treball fet a Tordera i a la comarca.

Miriam Rocabruna candidata parlament 1

Rocabruna serà responsable de la junta electoral de zona i assegura que la campanya de ciutadans serà principalment virtual.

Miriam Rocabruna candidata parlament 2

La candidata anuncia que el proper dia 6 es vol reunir amb les entitats esportives del municipi per conèixer les seves necessitats i inquietuds.

La candidata de Ciutadans afirma que en aquestes properes eleccions del 14 de febrer “tenim l’oportunitat d’aconseguir obrir una nova etapa de veritat, amb un Govern moderat i sense separatistes”. A més, reitera que “pot ser una etapa amb un Govern net, sense corrupció, centrat en la salut i en el benestar dels catalans i sense cedir al xantatge separatista”.

Miriam Rocabruna candidata parlament 3

Rocabruna ha assenyalat la necessitat d’una “veritable reconstrucció” a Catalunya que doni resposta a famílies, autònoms, pimes, treballadors per superar la crisi del COVID-19. I ha apostat per un govern amb una agenda que “prioritzi la Sanitat, la Dependència i les Polítiques Socials davant el malbaratament separatista”. Finalment ha conclòs assegurant que “el 14F tenim l’oportunitat de guanyar tots a Catalunya”

ÚLTIMES NOTÍCIES