IniciNoticiesCultura EL SERVEI DE PSICOLOGIA MUNICIPAL I LA REGIDORIA D'ENSENYAMENT ENGEGARAN EL...

EL SERVEI DE PSICOLOGIA MUNICIPAL I LA REGIDORIA D’ENSENYAMENT ENGEGARAN EL PROPER CURS ESCOLAR UN PROGRAMA PEDAGÒGIC I INFORMATIU SOBRE “L’ATENCIÓ A LES FAMÍLIES I ELS ENTORNS EDUCATIUS”.

El Servei de Psicologia Municipal i la regidoria d’ensenyament estan ultimant un nou programa pedagògic i informatiu sobre “L’atenció a les famílies i els entorns educatius”. Aquest proper curs es proposa emmarcar aquest projecte de treball en xarxa i de debat participatiu per a les famílies i el municipi. La regidora d’ensenyament, Maria Angels Cayro, explica que l’avantprojecte neix com a complement del cicle trobada de pares.

L’avantprojecte té com objectiu aconseguir una resposta educativa local i globalitzadora que doni coherència a les accions que es portin a terme des de totes les institucions que participen en el desenvolupament dels nens i nenes de Tordera, tal i com explica, la regidora Maria Angels Cayro.

Aquest projecte, pretén agafar el relleu del cicle de trobada de pares, que s’ha desenvolupat a Tordera, en el darrers anys.

ÚLTIMES NOTÍCIES