IniciAppEl Consell Comarcal del Maresme prepara el pressupost més gran de la...

El Consell Comarcal del Maresme prepara el pressupost més gran de la seva història

El pressupost del Consell Comarcal del Maresme per a l’any vinent serà el més gran de la seva història. Estarà dotat de 58.842.000 euros amb un increment del 25% respecte al d’aquest any. Les xifres van ser aprovades en el Ple celebrat la setmana passada amb els vots favorables d’ERC, JxCat i el Conseller No Adscrit. Els grups comarcals del PSC, CUP i ECG es van abstenir i el grup comarcal de C’s hi va votar en contra.

Les xifres mostren un increment pressupostari de gairebé 10.600.000 euros gràcies a la pujada de les aportacions de tots els departaments de la Generalitat, a excepció de Cultura.

Destaca el substancial augment de la partida destinada a ajuts de menjador escolar que, amb un increment del 45%, ascendeix a 7.589.600 € amb la intenció de poder donar resposta a les necessitats de les famílies. Es tracta, a més, d’una partida oberta i creixerà si aquesta quantitat fos insuficient per garantir el 100% de les sol·licituds del Maresme segons el barem econòmic.

L’altre bloc que experimenta un destacat creixement és el de les inversions medioambientals. El capítol, gràcies a les transferències de l’Agència Catalana de l’Aigua, s’ha doblat i ascendeix a 8.845.181,09€.

Les principals inversions del 2021 es concentren en la construcció de dues EDAR’s a Tordera (EDAR Terra Brava i EDAR Àgora Parc), i Roques Blanques.

ÚLTIMES NOTÍCIES