IniciAppJunts per Tordera es desmarca del PdeCat

Junts per Tordera es desmarca del PdeCat

El partit municipal de Junts per Tordera s’ha desmarcat del Partit Demòcrata Català (PdeCat). Després de les desavinences  nacionals entre el partit liderat per Carles Puigdemont i el de David Bonvehí, els partits municipals han pres la decisió de situar-se en un o altre espai polític.

Davant la convocatòria d’eleccions a Catalunya pel proper 14-F, Junts per Catalunya s’ha desvinculat de la coordinació del Partit Demòcrata per concórrer a les eleccions en una nova formació. Des de Tordera, el partit al govern lamenta aquestes escissions internes. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha confirmat a Ràdio Tordera que ha abandonat el PdeCat i s’ha adherit a Junts.

alcalde junts pdecat 1

L’alcalde confiava en què hi hauria un acord electoral. Tot i així, finalment ja s’ha presentat els candidats a presidència d’ambdues candidatures per separat: Laura Borràs per Junts i Àngels Chacón pel PdeCat.

El batlle de Tordera insisteix que aquesta decisió nacional no té afectacions directes en el dia a dia de la feina municipal.

alcalde junts pdecat 2

Joan Carles Garcia demana que la política nacional faci un reset per centrar de nou “la política en la gent”.

ÚLTIMES NOTÍCIES