IniciAppTordera construirà un parc de fauna autòctona a l’espai de la Mullera

Tordera construirà un parc de fauna autòctona a l’espai de la Mullera

La regidoria de medi ambient instal·larà una reserva natural d’animals autòctons. Amb l’objectiu de preservar la Xarxa Natura 2000, i en el marc de la recuperació de la biosfera natural i la protecció de la fauna autòctona, s’ha aprovat la construcció d’un espai per a la protecció d’animals.

L’obra, que va rebre l’aval tècnic la setmana passada, es començarà a construir un cop s’hagi desmuntat el campament dels Reis mags de l’Orient. Segons ha pogut saber Ràdio Tordera, les obren començaran la setmana del 9 de gener i el projecte té una durada de 2 mesos. Un veí de la zona es mostrava satisfet amb la notícia.

tall veí

Un cop acabada la construcció començarà l’entrada progressiva de la fauna seleccionada. L’espai de la Mullera acollirà animals autòctons com senglars, cabirols o conills. Així mateix, s’espera que es pugui acollir un exemplar del famós Tord que dóna nom a la vila.

De la mateixa forma, els Diables de Tordera ja han fet un comunicat on has posat a disposició la cessió de la bèstia Maxtord, ja que asseguren que està en època adolescent i treu “massa foc”,alhora que serà una “bona experiència per conèixer món” i que per ell serà com “unes colònies d’estiu”.

ÚLTIMES NOTÍCIES