IniciAppNo hi haurà Missa del Gall a Tordera

No hi haurà Missa del Gall a Tordera

La Parròquia de Tordera celebra un nadal diferent i adaptat a les mesures de seguretat. Les noves mesures de contenció i l’increment de contagis ha fet canviar algunes de les activitats programades de cares a aquestes festes.

Per una banda, s’ha hagut d’anul·lar el pessebre vivent de la Catequesi. Per tant, les activitats començaran directament el dia 24 de desembre. Aquest any, com a novetat, no hi haurà la tradicional Missa del Gall per tal de complir amb el toc de queda. Per tant, enguany es prepara la “Missa del Pollet”, a les 18:00h de la tarda del dia 24. Ho avança el mossèn Salvador Juanola.

activitats nadal parroquia 1

El dia de Nadal, 25 de desembre, se celebrarà la missa solemne a les 11h del matí, retransmesa en directe per Ràdio Tordera. De cares a Sant Esteve, també a les 11:00h del matí hi haurà missa en honor al màrtir. A la tarda es mantindrà la missa normal: 18:00h de la tarda missa en castellà i 19:30h missa en català.

Per fer l’adoració al nen Jesús, enguany no es pot tocar l’estàtua. Ho explica Mossèn Salvador.

activitats nadal parroquia 2

Així mateix, es regalarà una estampa del nen Jesús per a tots els assistents. L’Església té marcat un aforament limitat de 107 persones en els bancs.

ÚLTIMES NOTÍCIES