IniciAppLa Corporació de Salut del Maresme i la Selva llança la campanya...

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva llança la campanya “Aquestes festes regala salut!”

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha engegat una campanya per conscienciar la ciutadania de no abaixar la guàrdia i respectar les mesures contra la Covid-19. Davant l’increment de casos dels darrers dies i tenint en compte que aquest període festiu és quan hi pot haver una major interacció social entre persones, s’ha enregistrat sis càpsules informatives.

Cada vídeo compta amb la participació de  diferents professionals dels hospitals de Calella i Blanes, en les quals es recorda quines són les recomanacions que cal aplicar per reduir l’expansió del virus. Aquesta és la primera càpsula ja consultable a la web i a YouTube:

càpsula CSMS

Unes mesures que, asseguren, són el millor regal que es pot fer aquestes festes i també és el millor present que la població pot fer als professionals que treballen en l’àmbit sanitari i que porten molts mesos lluitant contra aquesta malaltia. Aquest any, doncs, els professionals fan una crida a regalar salut.

La Corporació de Salut demana que davant dels indicadors que continuen a l’alça, cal no relaxar-se i minimitzar el risc de contagi reduint el contacte social i limitant-lo al grup bombolla, i fer l’activitat mínima indispensable fora de casa, a més de continuar aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

ÚLTIMES NOTÍCIES