IniciAppTordera es mostra a favor de limitar els jocs d’atzar als menors

Tordera es mostra a favor de limitar els jocs d’atzar als menors

El Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat una moció per fer front a l’addicció al joc a través de l’elaboració d’una ordenança municipal i de programes de formació i sensibilització.

L’objectiu de la moció és tractar l’addicció al joc pedagògicament i fer èmfasi en l’efecte que té aquesta sobre la joventut.  Jovent Republicà va presentar aquesta moció a través d’ERC. Presentava algunes de les accions el regidor Jordi Romaguera.

mocio apostes ERC

Des de la CUP, Oriol Serra demana que s’actuï des dels partits de Govern de la Generalitat de Catalunya, d’on es tenen competències en aquesta matèria. Així mateix, el partit va votar favorablement però demanen que la moció vagi “més enllà” amb alguns projectes.

mocio apostes CUP

Per part de +Tordera, veien amb bons ulls endurir les restriccions del joc per evitar la ludopatia en la societat, sobretot en els joves. Xavier Pla és regidor del partit.

mocio apostes +T

Des de Ciutadans, es mostren favorables a les campanyes de sensibilització i prevenció de conductes addictives, però lamenten que en aquesta moció no es tracta altres addiccions de caràcter digital en els més joves. Miriam Rocabruna exposava el vota en contra perquè, a més, la moció inclou el terme de “Països Catalans”.

mocio apostes cs

En Comú Podem Tordera, en canvi, comparteix la preocupació de les afectacions de la ludopatia en els més joves. Ho explica el regidor Salvador Giralt.

mocio apostes ecp

Per part del govern, el PSC exigia a les administracions superiors més recursos per eradicar aquest problema. Així Mateix, la regidora Toñi Garcia avançava que el govern està presentarà una patida pressupostària de l’any vinent que es treballarà les addiccions.

mocio apostes psc

Des de Junts per Tordera reivindicava que el govern ja s’ha avançat a aquestes mesures, dins de les competències que té l’Ajuntament. El vot favorable l’explica el regidor Josep Llorens.

mocio apostes junts

La moció va quedar aprovada per 16 vots a favor i un en contra.

ÚLTIMES NOTÍCIES