IniciNoticiesComerçL'ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA A PARTIR D'AVUI LES JORNADES D'INNOVACIÓ I...

L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA A PARTIR D’AVUI LES JORNADES D’INNOVACIÓ I DINAMITZACIÓ COMERCIAL “FEM COMERÇ A TORDERA”.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera i Consell de Comerç comença avui i fins al 19 de maig les jornades “Fem comerç a Tordera: Innovació i dinamització Comercial”.
Amb aquestes jornades, que es duran a terme en cinc sessions, es pretén crear un espai de debat, diàleg i intercanvi d’experiències, orientat a proporcionar al comerciant nous coneixements en innovació i associacionisme comercial.
Els objectius principals del programa passen per aportar instruments que permetin facilitar la presa de decisions en la gestió del dia i que incideixin en la millora i creativitat de l’establiment, contribuir a la formació del comerciant facilitant-li les eines necessàries per gestionar el seu negoci de la forma més òptima i, finalment, apropar el comerciant a la importància de l’associacionisme i la dinamització en el teixit comercial actual. El regidor de promoció econòmica, Rafel Matas, ens recorda els objectius de les jornades.

Les diferents sessions temàtiques tindran lloc els dies 3, 5, 10, 17 i 19 de maig, de 3 a dos quarts de 5 tarda, A l’IES Lluís Companys (c/Joan Maragall, s/n). Rafel Matas, recorda que les jornades estan adreçades a tots els botiguers del municipi.

Els ponents seran el coordinador del programa i màster en màrqueting i comercialització d’ESADE, Oriol Cesena, el llicenciat en Administració i Direcció d’empreses i màster en màrqueting, Sergi Ferrer i Maga Mazza, economista i experta en tècniques de dinamització i associacionisme comercial.
Les inscripcions, que seran gratuïtes, caldrà fer-les prèviament a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera (tel. 93.764.37.17) , o bé a través de la pàgina web www.tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES