IniciAppProtesta dels autònoms contra les restriccions davant l'Ajuntament de Tordera

Protesta dels autònoms contra les restriccions davant l’Ajuntament de Tordera

Una trentena d’autònoms es van concentrar ahir davant l’Ajuntament de Tordera per protestar contra les restriccions i la manca d’ajudes efectives per afrontar la pandèmia. La concentració s’ha convocat per xarxes socials, després que dijous passat ja se’n fes una altra. Els autònoms critiquen que se’ls està escanyant i abocant a la ruïna i reclamen que les solucions no passin per allargar crèdits o posposar pagaments. Escoltem un parell d’autònoms en declaracions a Ràdio Tordera.

autonoms

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va donar suport i va escoltar les demandes del sector de l’hostaleria i restauració del municipi vers al tancament i les mesures restrictives que pateixen.

Garcia va adreçar un missatge de recolzament i va prometre posar tots els mitjans possibles per ajudar-los dins del que sigui competència municipal.

El col·lectiu, que s’ha autoorganitzat sota el lema Autònoms en peu de guerrareclama que les solucions no passin per allargar carències de crèdits o posposar pagaments, perquè això tan sols suposa posar un pedaç a les caigudes de facturació que han patit arran de la covid-19.

ÚLTIMES NOTÍCIES