IniciAppTordera revalida les tres flors d’honor de Viles Florides

Tordera revalida les tres flors d’honor de Viles Florides

El moviment impulsat per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), va lliurar el passat mes d’octubre les Flors d’Honor 2020, els reconeixements als municipis que treballen per a la millora dels seus espais verds urbans i enjardinats. Les restriccions imposades per la covid-19 han marcat l’anunci dels guardons, que s’ha fet de forma virtual. En aquesta edició, el jurat de Viles Florides només ha actualitzat els guardons dels 13 municipis que s’han incorporat al moviment aquest any.

La principal novetat d’enguany ha estat la internacionalització del moviment amb la incorporació de tres parròquies andorranes a Viles Florides. Es tracta d’Encamp, La Massana i Canillo.

Tordera va revalidar les tres Flors d’Honor de Viles Florides. El jurat va valorar el reconeixement de l’impacte visual i paisatgístic, la gestió sostenible i la promoció turística del patrimoni vegetal de cada municipi. La regidora d’obres i serveis, Bàrbara Vergés recordava que la tasca de mantenir florida la vila és de la brigada municipal i, en aquest sentit, felicitava la tasca que realitzen durant l’any.

viles florides

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda.

ÚLTIMES NOTÍCIES