IniciNoticiesPolíticaEL PLE DE L'AJUNTAMENT APROVA LA DEDICACIÓ PARCIAL DE L'ALCALDE DE TORDERA,...

EL PLE DE L’AJUNTAMENT APROVA LA DEDICACIÓ PARCIAL DE L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA, AMB ELS VOTS EN CONTRA DE L’OPOSICIÓ.

L’ajuntament de Tordera, va aprovar ahir en sessió plenària, la dedicació parcial de l’alcalde Joan Carles Garcia. A partir d’ara, l’alcalde dedicarà cada matí i algunes tardes a la seva tasca municipal. Garcia, creu que era necessari dedicar més temps a l’ajuntament davant l’augment d’habitants i serveis a Tordera.
El regidor d’ERC, Bernat Costas, creu que no és ni el moment ni la manera de realitzar aquesta dedicació parcial. Segons Costas, aquest fet demostra el fracàs d’organització del mandat de CiU.

El regidor del MAT Josep Alsina, assegura que l’aprovació de la dedicació parcial de l’alcalde demostra una mala gestió municipal.
La regidora del PSC, Conxita Rodriguez, assegura que no existeix cap memòria o planificació que pugui justificar la proposta. Rodriguez, creu que la dedicació no hauria d’implicar un augment del cost polític.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va anunciar reformes importants en el funcionament de l’ajuntament, tot i que, no incrementarien les despeses del consistori. Garcia, espera que la dedicació permeti una millor relació amb els partits de l’oposició i poder escoltar més els ciutadans de Tordera.

La dedicació parcial de l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va ser aprovada amb el vots a favor de l’equip de govern de CiU i amb els vots en contra de tota l’oposició.

ÚLTIMES NOTÍCIES