IniciAppS’amplia fins al 31 de desembre el termini per sol·licitar microcrèdits a...

S’amplia fins al 31 de desembre el termini per sol·licitar microcrèdits a interès 0%

L’Ajuntament de Tordera informa que prorroga el termini de sol·licituds de microcrèdits a interès 0 per a totes les empreses i negocis locals s’hagin vist afectats per la crisi de la COVID19. El termini de sol·licituds de microcrèdit s’amplia fins a 31 de desembre. 

L’objectiu d’aquests ajuts és facilitar l’accés al finançament de les empreses viables de la situació d’afectació per la crisi de la Covid-19 i que han vist greument perjudicada la seva activitat a causa d’aquesta. . Ho explica la regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero.

microcrèdits 1

Els beneficiaris d’aquest microcrèdits són persones treballadores autònomes físiques donades d’alta al RETA, amb centre de treball a Tordera i microempreses (amb màxim 10 treballadors i que el seu volum anual de negoci o balanç anual no superi els 2 milions d’euros), amb centre de treball a Tordera.

L’Import dels ajuts i condicions seran fins al 100% del pressupost de la inversió i/o despesa necessària i amb un límit màxim de 3.000 euros amb tipus d’interès: 0% i un termini màxim de devolució: 12 mesos pels ajuts de fins a 1000€, 18 mesos pels ajuts de fins a 2.000€ i 24 mesos pels ajuts de fins a 3.000€. Nàdia Cantero creu que aquest microcrèdits seran de gran ajuda per empreses i autònoms locals.

microcrèdits 2

Fins al moment s’han presentat dues sol·licituds. L’Ajuntament informa que els tràmits per optar a les ajudes s’han ampliat fins al 31 de desembre a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Tordera.

Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb el Departament de Promoció Econòmica al correu electrònic promocioeconomica@tordera.cat o bé al mòbil 674298586 de 8:00 a 14:00h.

ÚLTIMES NOTÍCIES