IniciNoticiesCultura MÉS DE 200 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE NATURA...

MÉS DE 200 PERSONES ASSISTEIXEN A LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE NATURA VIVA, UN RECULL DE POEMES INÈDITS DE MIQUEL MARTÍ I POL.

L’Ajuntament de Tordera va presentar ahir el llibre Natura Viva, un recull de poemes inèdits de Miquel Martí i Pol, davant més de 200 persones al teatre clavé.
L’edició d’aquest llibre inèdit arriba després de l’amistat que Martí i Pol mantenia amb el municipi de Tordera i que es va fer palesa en diferents moments de la història recent del Teatre Clavé, l’equipament cultural que ell mateix va apadrinar i amb el qual va desenvolupar diferents projectes formatius i artístics.
La presentació de l’acte va comptar amb l’assistència de l’editor Ramon Besora, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el cuiner Santi Santamaria, qui va oferir un sopar desprès de l’acte. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, feia ahir un balanç molt positiu de la presentació.

La presentació de Natura Viva es va completar amb un recital de poemes, música del guitarrista Diego Cortés i un espectacle de dansa.

ÚLTIMES NOTÍCIES