IniciNoticiesCulturaL'AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTA AVUI UN RECULL DE POEMES INÈDITS DEL MIQUEL...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA PRESENTA AVUI UN RECULL DE POEMES INÈDITS DEL MIQUEL MARTÍ I POL. L’ACTE COMPTARÀ AMB MÚSICA, DANSA I RECITAL DE POESIA.

L’Ajuntament de Tordera ha editat el llibre Natura Viva, un recull de poemes inèdits de Miquel Martí i Pol amb il·lustracions de Miquel Plana.
L’edició d’aquest llibre inèdit arriba després de l’amistat que Martí i Pol mantenia amb el municipi de Tordera i que es va fer palesa en diferents moments de la història recent del Teatre Clavé, l’equipament cultural que ell mateix va apadrinar i amb el qual va desenvolupar diferents projectes formatius i artístics.
La presentació de l’acte anirà a càrrec del periodista Xavier Grasset i comptarà amb l’assistència de l’editor Ramon Besora, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i el cuiner Santi Santamaria, qui parlarà de la figura del poeta. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia destaca l’importància de l’acte d’avui, com ha renoneixament de la tasca del poeta Miquel Martí i Pol.

La presentació de Natura Viva es completarà amb un recital de poemes a càrrec de l’actriu Rosa Cadafalch, acompanyats de la guitarra de Diego Cortés i de la dansa d’Eva Vilamitjana, professora de dansa del Teatre Clavé. L’acte de presentació del llibre Natura Viva tindrà lloc el dijous 1 de desembre a dos quarts de 9 del vespre al Teatre Clavé.

ÚLTIMES NOTÍCIES