AQUEST CAP DE SETMANA COMENÇA LA FESTA DEL VEÏNAT DE SANT DANIEL AMB ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS.


L’Associació de Veïns de Sant Daniel organitza dels dies 5, al 8 d’agost la tradicional festa del veïnat. Divendres els actes s’iniciaran a les deu de la nit amb el dissetè sopar de germanor i seguidament hi haurà ball de nit amenitzat pel conjunt “Nit i dia”.

Dissabte a les set de la tarda hi haurà un espectacle d’animació infantil i tot seguit se celebrarà el vint-i-quatrè concurs de disfresses per a totes les edats. El mateix dissabte, a dos quarts d’onze de la nit començarà el primer ball de nit amb el músic Pere de Breda i a les dotze hi haurà el gran ball amb l’orquestra Miven.
El diumenge 7 d’agost, els actes de la festa major de Sant Daniel es reemprendran a la una del migdia amb la celebració de l’ofici a la capella del veïnat. A les set de la tarda hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la cobla Santa Maria de Blanes i a la mitra part, s’escollirà la pubilleta i l’hereuet de Sant Daniel. A les 10, es farà el ball de nit amb en Pere de Breda i a 2/4 de 12 gran ball de nit amb el conjunt Òxid.
A la mitja part es farà el lliurament de premis dels tornejos de dòmino i futbolí que s’hauran disputat durant el cap de setmana.
Els actes de la festa de Sant Daniel finalitzaran el dilluns, dia 8 d’agost. A les sis de la tarda es faran jocs de cucanya per a totes les edats i a les 11 de la nit tindrà lloc el ball de fi de festa amenitzat per l’orquestra Montecarlo. Durant el transcurs del ball s’escollirà la nova pubilla del veïnat i es farà la tradicional rifa del xai.
Una de les membres de l’Associació de Veïns, Míriam Muñoz, explica el programa d’actes de la festa major de Sant Daniel.

Totes les activitats de la festa del veïnat de Sant Daniel tindran lloc a la pista Mina Jalpí.