IniciNoticiesCulturaTordera demanarà una ajuda per recolzar la programació del Teatre Clavé després...

Tordera demanarà una ajuda per recolzar la programació del Teatre Clavé després de les restriccions d’aforament

La Diputació de Barcelona concedirà ajudes per la temporada 2020-2021 de la cultura. Aquesta proposta va destinada al recolzament cultural i per evitar la incidència de la reducció d’aforament als equipaments.

En el cas de Tordera, s’adherirà a aquestes ajudes que han de servir per cobrir la despesa de les representacions culturals del Teatre Clavé. Les noves mesures restrictives de la crisi del coronavirus han limitat l’aforament al 50% en els actes culturals. És per aquest motiu que des de la Diputació se subvencionarà el 25% de l’entrada de l’aforament amb aquestes ajudes econòmiques. L’alcalde de Tordera i diputat provincial en delegació de cultura, Joan Carles Garcia, en detalla l’objectiu.

ajudes cultura 1

Per tant, l’ajuntament de Tordera  sol·licitarà aquestes ajudes destinades a impulsar la recuperació de les programacions artístiques estables municipals dels espais escènics adherits al protocol del Circuit de la xarxa d’espais municipals de la Diputació de Barcelona durant el darrer quadrimestre de l’any 2020.

A més, Tordera també ha demanat ajudes pels àmbits del lleure, esport i promoció econòmica, entre d’altres, dels quals s’està estudiant la viabilitat de cada projecte.

ÚLTIMES NOTÍCIES