IniciAppEl Fòrum pel Teatre i la Cultura porta una doble actuació al...

El Fòrum pel Teatre i la Cultura porta una doble actuació al Festival de Festa Major

El Fòrum pel Teatre i la Cultura de Tordera (FTC) participarà del Festival de Festa Major de Tordera aportant el seu granet de cultura a través d’una posada en escena teatral.

Sota l’objectiu de potenciar i visibilitzar el món de la cultura, el Fòrum prepara una doble actuació teatral per el proper dissabte 22 d’agost. A partir de les 17:30h d ela tarda començaran dos “microteatres” d’aproximadament 40 minuts cadascuna.

“El préstec” és una adaptació de l’obra “el crèdit”, tot i que amb un toc més personal d’aquesta entitat cultural torderenca. De fet, aquesta obra d’èxit ha sigut recentment adaptada a la gran pantalla. Un dels actors del Fòrum, l’Alex Espinosa, ens explica la síntesi bàsica de l’obra.

forum teatre 1

“Tinc temps” és la segona posada en escena de la tarda. És la representació d’un capítol de la mítica sèrie televisiva de “Plats Bruts”. En Jordi i l’Helena Casadevall, dos dels actors que apareixeran, defensen que l’espai del Parc Prudenci Bertrana és un lloc òptim per gaudir de la cultura amb seguretat.

fòrum teatre 2

Ambdues representacions tenen un caràcter humorístic. L’entrada és gratuïta però, tot i això, es recomana anar-hi 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per passar evitar aglomeracions i garantir la seguretat sanitària que exigeix la crisi.

ÚLTIMES NOTÍCIES