IniciNoticiesSocietat"LA CAIXA" PUBLICA ELS RESULTATS DEL SORTEIG DELS 54 PISOS DE LLOGUER...

“LA CAIXA” PUBLICA ELS RESULTATS DEL SORTEIG DELS 54 PISOS DE LLOGUER ASSEQUIBLE PER A JOVES I GENT GRAN.

L’entitat “la Caixa” va realitzar dijous al migdia el sorteig dels pisos de lloguer assequible que està construint a Tordera a través de l’Obra Social. En total, “la Caixa” està construint 54 pisos entre el carrer de l’Amistat i la carretera de Fogars. La responsable del projecte, Mireia Ferrer, explica com va anar el sorteig.

Els contractes de lloguer per a joves i gent gran tindran una durada inicial de 5 anys, prorrogables si continuen complint les condicions d’accés d’acord amb els criteris d’adjudicació.
Ferrer valora positivament el sorteig realitzat el passat dijous.

El preu del lloguer serà d’uns 159 euros al mes de mitjana, i variarà en funció de la mida de l’habitatge. Les despeses i els aparcaments es cobraran a part. Mireia Ferrer explica el procés de construcció dels pisos.

La construcció dels pisos de lloguer assequible per a joves i gent gran és la primera promoció d’habitatges a Catalunya i l’estat espanyol que “la Caixa” va presentar al seu programa d’Obra Social. Els resultats del sorteig es poden consultar a la pàgina web: www.lacaixa.es.

ÚLTIMES NOTÍCIES