IniciAppDetinguts tres veïns de Tordera que robaven en habitatges del Maresme

Detinguts tres veïns de Tordera que robaven en habitatges del Maresme

Mossos d’Esquadra van desarticular el 17 de juliol un grup criminal especialitzat en els robatoris en habitatges. Els detinguts són dos homes de 25 i 24 anys, de nacionalitat xilena i hondurenya respectivament i una dona de 20 anys de nacionalitat xilena, tots tres veïns de Tordera, els quals haurien comès diferents robatoris amb força a domicilis a la zona del Maresme nord.

El cos de seguretat ha assegurat que la investigació es va iniciar a mitjans del mes de juny quan els investigadors van saber de l’existència d’un grup criminal establert a Tordera, amb una gran mobilitat i que es dedicava a cometre un mínim de 8 robatoris amb força a domicilis de la comarca en tan sols dues setmanes. Els furts identificats pel grup és a Arenys de Mar, Dosrius, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Bigues i Riells i Sitges.

Els lladres buscaven joies, diners en metàl·lic o objectes que tinguessin una bona sortida al mercat negre com els dispositius electrònics. Quan ja havien consumat el robatori marxaven del lloc de manera discreta.

El dia 17 de juliol, els investigadors van organitzar un dispositiu que va permetre la detenció d’aquestes tres persones mentre circulaven amb el seu vehicle per la localitat d’Arenys de Mar. Hores més tard es va entrar al pis de Tordera i van recuperar objectes que havien estat sostrets en altres robatoris. Principalment joies, rellotges, dispositius electrònics i roba. També es van localitzar diverses eines que podien ser usades per forçar pisos.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES