LA CAIXA INFORMA QUE FINALITZA EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER TOTES LES PERSONES EMPADRONADES A TORDERA QUE VULGUIN ADQUIRIR ALGUN PIS DE LLOGUER PER A JOVES I GENT GRAN QUE CONTRUEIX L’ENTITAT FINANCERA AL NOSTRE MUNICIPI.


“La Caixa” informa que totes les persones empadronades a Tordera, tenen fins el proper 27 d’abril per presentar una sol·licitud per adquirir algun dels 54 habitatges de lloguer assequible per a joves i gent gran que construeix l’entitat financera, al nostre municipi. La directora comercial del projecte, Mireia Ferrer, recorda que el 27 d’abril s’obrirà la promoció d’aquest pisos en altres pobles, en cas que no s’hagin rebut prou sol·licituds per part dels torderencs.

Mireia Ferrer, assegura que els habitatges per gent jove són els que registren més sol·licituds fins al moment, però sense arribar a ocupar la totalitat dels pisos.

El sorteig dels habitatges serà el proper 13 de juliol. Mireia Ferrer, explica el procediment que se seguirà alhora de realitzar el sorteig.

Els lloguers d’aquest pisos oscil·laran entre 105 i 240 euros mensuals i el contracte serà per a cinc anys. En el cas dels adjudicataris més grans de 65 anys, el contracte serà prorrogable a petició de l’arrendatari. Els impresos de sol·licitud estan disponibles a les oficines de “La Caixa” de Tordera.