IniciAppFotoclub Tordera desvetlla les activitats per aquest estiu

Fotoclub Tordera desvetlla les activitats per aquest estiu

Comencen a anunciar-se algunes de les activitats preparades per la Festa Major de Tordera 2020. Una edició que, com és d’esperar, estarà marcada per la situació epidemiològica de la COVID-19.

Tot i que des de l’Ajuntament encara no s’ha publicat oficialment el format d’enguany, que haurà de respectar les mesures de seguretat decretades, algunes entitats com Fotoclub Tordera es preparen per formar-ne part.

Aquesta Festa Major l’entitat de fotografia torderenca organitza el “Concurs de Fotografia de Festa Major” i, després d’uns anys sense fer-ho, enguany es recupera el concurs de fotografia “Pont de Ferro”. Així doncs, les activitats seran reestructurades per adaptar-ho a la situació del coronavirus. Explica el funcionament d’enguany el president de Fotoclub Tordera, Xavi Llop.

fotoclub 1

Les inscripcions pels concursos començarà del braç de la Festa Major, el 14 d’Agost. El termini límit per enviar el màxim de cinc fotografies per cada participant és fins el 6 de setembre. Aquest any els premis en metàl·lic han estat incrementats. Ho detalla Xavi Llop.

fotoclub 2

Aquest any no hi haurà un jurat presencial per evitar possibles contagis i, per això, es farà virtualment. El veredicte es farà el 12 de setembre i, si la iuació ho permet, serà enregistrada i publicada al Youtube. A més, si la crisi no empitjora, el lliurement de premis sí que es preveu presencial pel 26 de Setembre.

De cares a finals d’any, Fotoclub Tordera prepara més activitats com xerrades i exposicions.

ÚLTIMES NOTÍCIES