IniciNoticiesPolíticaL'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA PARTICIPARÀ AVUI EN LA COMISSIÓ DE...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA PARTICIPARÀ AVUI EN LA COMISSIÓ DE POLÍTICA MUNICIPAL DE CDC, PER PARLAR SOBRE EL NOU ESTATUT DE CATALUNYA.

L’alcalde Tordera i portaveu de CiU al Consell Comarcal del Maresme, Joan Carles Garcia, l’alcalde de Sant Cebrià de Vallalta, Jaume Borrell, el cap de llista de CiU de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, i el president de l’Agrupació Comarcal de CDC, Manel Rodríguez, participaran avui en la Comissió de Política Municipal de CDC, que se celebrarà a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta comissió està treballant una proposta de règim jurídic de les administracions locals en el marc del nou Estatut, que actualment s’està elaborant en el Parlament de Catalunya. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, quin és l’objectiu de la trobada.

Joan Carles Garcia, creu que hi ha voluntat per part dels partits polítics catalans de reformar l’estatut. Garcia, però creu que la financiació serà la principal oposició d’entesa amb el govern de Madrid.

Els quatre responsables, dos d’ells alcaldes, estan treballant qüestions com les de si el nou Estatut ha d’establir els criteris bàsics de la llei electoral de Catalunya, si s’ha de garantir o no un pes polític als diputats a escollir per les diferents circumscripcions electorals, si és el municipi l’ens d’estructura territorial de la Generalitat en el nou Estatut o si el nou Estatut ha de garantir el finançament local, entre d’altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES