IniciAppEl CEM Tordera tornarà a obrir demà les seves portes al 50%...

El CEM Tordera tornarà a obrir demà les seves portes al 50% de l’aforament i amb noves mesures de seguretat i higiene

Després de tres mesos amb les portes tancades pel decret de l’estat d’alarma i l’arribada del coronavirus, el Centre Esportiu Municipal (CEM Tordera) tornarà a obrir demà divendres 19 de juny. Amb diverses noves mesures de seguretat i sense poder disposar encara de l’aforament al complet, la instal·lació i els seus professionals s’han anat preparant durant aquestes darreres setmanes, per readaptar-se als nous protocols de salut. Tan pel que fa al material i les sales compartides pels usuaris, com també els espais polivalents tant de vestuaris com zones d’aigua. Rosa Gallardo directora del CEM comentava que els usuaris es trobaran diverses indicacions per complir correctament les mesures de seguretat. 

Gallardo reobertura cem 1

Serà obligatori canviar-se de roba i el calçat per fer esport i l’ús de la mascareta per moure’s dins de l’espai en excepció quan es vagi a fer l’activitat física. A més a més han instal·lat diversos dispensadors de gel hidroalcohòlic arreu i la neteja tant de les màquines com del material anirà a càrrec de l’esportista sota la seva responsabilitat. Gallardo recomanava portar dues tovalloles per l’entrenament.

Gallardo reobertura cem 2

Pel que fa a la zona d’aigües, asseguren que amb el clor no hi ha cap risc de contagi i durant aquests mesos s’ha fet el buidatge i neteja de la piscina petita i jacuzzi. Pel que fa a la piscina gran, el manteniment s’ha mantingut en marxa en tot moment. També estaran disponibles la sauna i el bany de vapor. Per qualsevol dubte us podeu adreçar via xarxes socials, correu electrònic o per telèfon al 937642676. Des del CEM també estan ultimant una app que permetrà poder assegurar-se el torn i l’espai d’entrenament via cita prèvia. De moment encara no està disponible però es posarà en marxa pròximament.

ÚLTIMES NOTÍCIES