IniciAppEl sènior femení del CEEB Tordera té moltes opcions de militar la...

El sènior femení del CEEB Tordera té moltes opcions de militar la propera temporada a Copa Catalunya

Amb les reestructuracions i modificacions de les competicions del bàsquet, després de l’aturada esportiva per l’epidèmia, la notícia ara es troba en el sènior femení del Club Esportiu Escola de Bàsquet Tordera. Gràcies a diversos moviments d’equips catalans per militar a la LF2, té gairebé assegurada una plaça a Copa Catalunya per competir-hi la propera temporada. Així de contundent es mostrava Marc Alonso coordinador esportiu quan se li preguntava al Show diari per la categoria on jugaria l’equip femení l’any que ve.

Alonso copa ceeb 1

Alonso no amagava que la idea inicial de treball era sortir a primera catalana amb el repte de consolidar la base de l’equip. Ara mateix això ha canviat, després d’estudiar-ho amb la junta directiva per realment veure la viabilitat econòmica, ja s’estan fent incorporacions pensant amb la categoria màxima del bàsquet femení català.

Alonso copa ceeb 2

Un dels canvis importants que viu l’equip és la incorporació d’un nou entrenador. Marc Alonso passarà a dirigir el nou equip sènior masculí i Juanjo Segura s’incorpora com tècnic i coordinador de la base del CEEB. S’han anunciat les renovacions de la torderenca Marina Serra i Aina Ponsa. I també s’incorporen a l’equip Júlia Juvanteny, Gina Camps, Marta Troyano i l’Iria Martin.

ÚLTIMES NOTÍCIES