IniciNoticiesSocietatS'OBRE EL PERÍODE PER PARTICIPAR AL PROCÉS D'ADJUDICACIÓ DELS HABITATGES DE PROTECCIÓ...

S'OBRE EL PERÍODE PER PARTICIPAR AL PROCÉS D'ADJUDICACIÓ DELS HABITATGES DE PROTECCIÓ OFICIAL AMB RÈGIM DE LLOGUER A TORDERA.

L’Ajuntament de Tordera informa que el proper 15 de setembre s’obre el període per presentar les sol·licituds per participar al procés d’adjudicació dels habitatges de protecció oficial amb règim de lloguer a Tordera promoguts per l’ncasòl.

Els pisos estan situats a l’Avinguda Països Catalans i al carrer de Girona, al costat del pavelló poliesportiu municipal. Els pisos es distribueixen en un total de 6 escales. La superfície útil dels habitatges oscil·len entre els 45 m2 i els 60 m2, disposen d’un o dos dormitoris i tots tenen com a espai vinculat una plaça d’aparcament. El regidor de participació ciutadana, Josep Llorens explica a quines persones van dirigides aquest pisos.

Els adjudicataris dels pisos de protecció oficial hauran de fer-se carrec de la renda mensual de l’immoble, les despeses de la comunitat de veïns i del pagament de l’IBI. Els contractes per a cada pis tindran una vigència de cinc anys. Les sol·licituds s’han de presentar en model normalitzat (que es pot descarregar a través de la pàgina www.tordera.cat i adjuntant la documentació requerida al Departament de Serveis Personals de l’Ajuntament de Tordera (antigues galeries comercials), a la plaça de la Concòrdia. L’horari serà de dilluns a divendres de 9h a 14h i les tardes dels dilluns i dels dijous de 16h a 18.30h. El període de recollida de sol·licituds s’allargarà fins al 15 d’octubre de 2009.

ÚLTIMES NOTÍCIES