IniciAppTordera se suma a la XXI Setmana Sense Fum sota el lema...

Tordera se suma a la XXI Setmana Sense Fum sota el lema “Desconnecta’t de la cigarreta, endolla’t a la vida”

En el marc de la 21a Setmana Sense Fum que se celebra del 25 al 31 de maig per sensibilitzar sobre els perjudicis que el tabac té en la salut, s’ha fet una enquesta per estudiar l’evolució del consum i l’opinió sobre qüestions lligades al tabaquisme, com ara la influència en la Covid-19. Tot i que l’informe es farà públic a finals de mes, enguany la campanya alerta del perill de les cigarretes electròniques i la xixa, per exemple.

Segons dades de Salut, el tabac continua matant 10.000 persones cada any a Catalunya. És per això que el Comitè Organitzador de la Setmana Sense Fum, integrat per una trentena d’entitats, organismes i col·legis professionals relacionats amb la salut, impulsa de nou la campanya, a la qual s’adhereix cada any l’Ajuntament de Tordera.

En aquesta ocasió,  el lema escollit, Desconnecta de la cigarreta, endolla’t a la vida, s’adreça a la gent jove i a prevenir-ne la iniciació al tabac. La frase s’ha escollit a partir d’un concurs obert als estudiants de Comunicació de les universitats catalanes. De fet, a partir d’avui la UE ha prohibit la venda de tabac mentolat “perquè té un gust menys desagradable i era una manera d’enganxar fumadors joves”.

Més informació a http://www.setmanasensefum.cat/

ÚLTIMES NOTÍCIES