Convocatòria d’ajuts de lloguer per a persones afectades econòmicament per la COVID-19


La Generalitat obre una línia d’ajuts per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la COVID-19. Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i dels subministraments bàsics que superin el 35% dels seus ingressos.

Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVID-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros

La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica fins al 30 de setembre i s’ha habilitat un número específic d’informació i assessorament 900 922 841 per atendre les persones interessades en optar aquest ajut i assessorar-les perquè tinguin les màximes facilitats per poder fer el tràmit telemàticament, sobretot tenint en compte que els ajuts s’atorgaran per ordre d’entrada fins a exhaurir el pressupost. L’atenció telefònica serà de 9 a 14 hores.

Per a informació i assessorament podeu trucar al telèfon 900 922 841 o en el cas de l’oficina local d’habitatge de Tordera el telèfon de contacte és el 679196391.