El PA Tordera es reinventa en temps de confinament pensant ja en la temporada següent


Com la resta d’entitats torderenques, el Patinatge Artístic Tordera s’ha hagut de adaptar a les noves circumstàncies. Amb els campionats suspesos fins a nova ordre per part de la federació, des del club han mantingut el contacte amb les famílies i entorn esportiu per tal d’incentivar a la pràctica de l’esport des de casa. Juan Carlos Herrero president del PA Tordera en declaracions ahir al vespre al Showdiari explicava tot el que han fet al llarg d’aquests dos mesos.

Herrero patinatge 1

En aquestes alçades de temporada s’hauria d’haver celebrat ja el campionat d’Espanya on les torderenques novament hi estaven classificades. Justament l’esclat de l’epidèmia les va enxampar preparant-se per la cita. Herrero té l’esperança que es pugui recuperar una data per dur-lo a terme malgrat entendre que la prioritat és la salut de tots.

Herrero patinatge 2

Per la propera temporada esperen poder completar dos equips de xou. Un repte que per aconseguir-lo necessiten tenir obertes les inscripcions i un impuls econòmic per l’estabilitat del conjunt. És per aquest motiu que el període d’inscripcions és obert i des de la junta directiva estan realitzant un treball específic per buscar patrocinadors en temps complicats com els que venen.