Una vintena de comerços de Tordera s’han adherit a la iniciativa que promou el comerç a domicili a través de la campanya Slowshopping.cat


El comerç de proximitat és un dels principals afectats per la crisi propiciada pel coronavirus. En aquest marc sorgeix la campanya SlowShopping.cat, en favor del comerç local que vol difondre els valors de comprar en els comerços de la ciutat, amb un nou concepte basat en l’experiència a l’hora de realitzar la compra.

L’Ajuntament de Tordera s’ha adherit recentment a aquesta campanya amb la voluntat d’ajudar els autònoms i comerços locals a posar en marxa els seus negocis en temps de confinament i de paralització de l’economia del país. Tanmateix la plataforma serà vigent més enllà del confinament, motiu pel qual s’ofereix una eina més per als comerciants i botigues que no disposaven de prous recursos tècnics per oferir vendes en línia. Fins ara, una vintena de comerços de Tordera també s’han adherit a la campanya, per facilitar a la ciutadania els seus productes de proximitat i amb les mesures de seguretat pertinents. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero destaca la bona opció que és pels comerciants la campanya Slowshopping.cat.

Nadia slowshopping

COM FUNCIONA?

SI ETS UN COMERÇ I VOLS SORTIR AL WEB www.SlowShopping.cat

El Reial Decret 463/2020, permet també el comerç per internet, telefònic o per correspondència. Per tant, si disposeu d’un producte no essencial  podeu vendre’l utilitzant algun d’aquests canals, tot i tenir els vostres establiments tancats al públic.

L’objectiu és posar a teva disposició una eina que et permeti fer vendes per encàrrec  (per telèfon, WhatsApp, o pàgina web, si teniu, etc) i facis arribar els teus productes a domicili.

Des d’aquest enllaç et pots donar d’alta:

https://adomicili.slowshopping.cat/ca/comandes/adomicili/-/t-4936

 Si voleu més informació sobre aquesta campanya, envieu un correu a promocioeconomica@tordera.cat

Si ETS CLIENT I NECESSITES COMPRAR ALGUNA COSA I QUE T’HO PORTIN A CASA:

Des del portal www.SlowShopping.cat els usuaris poden seleccionar el seu barri o localitat, utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte per seguir fent compres responsables, aquesta vegada des de casa.