IniciAppEl personal del CAP Tordera ha fet 200 proves PCR de covid-19...

El personal del CAP Tordera ha fet 200 proves PCR de covid-19 a les residències i centres del poble

El personal assistencial d’Atenció Primària de Tordera ha fet més de 200 proves PCR de covid-19 a les residències i centres del municipi durant les darreres setmanes. Es tracta de residències de gent gran, però també d’atenció a la infància i l’adolescència, així com de salut mental. Un equip de 50 professionals del CAP Tordera s’estan desplegant  en aquest dispositiu, reforçant l’atenció habitual.  El director del CAP, Leonardo Heredia assegura que en les properes setmanes continuaran el seguiment dels col·lectius més vulnerables.

Heredia proves 1

Durant les visites, se centren a identificar i fer seguiment dels casos de covid-19, tot garantint mesures de sectorització dels pacients. Al mateix temps, reforcen les vies de comunicació de les residències amb altres organismes per garantir la prevenció i control de la infecció als centres i la seguretat dels treballadors. Alhora, el mateix equip gestionen els recursos materials i de protecció per als professionals d’atenció residencial, divulguen els protocols sobre la covid-19 i identifiquen precoçment i planifiquen les necessitats sanitàries derivades de la manca de personal. Leonardo Heredia aprofita per felicitar a la població de Tordera, per fer cas a l’ordre de confinament.

Heredia proves 2

Val a dir, que els treballadors/es del CAP Tordera encara no se’ls ha fet les proves de COVID19. S’espera que hi tinguin accés en els dies vinents.

ÚLTIMES NOTÍCIES