IniciAppL'Ajuntament prepara diferents mesures per evitar que els alumnes que no tenen...

L’Ajuntament prepara diferents mesures per evitar que els alumnes que no tenen eines tecnològiques quedin exclosos de l´educació en línia

Foto: Cèlia Andrés

A l’espera de les accions que emprengui el Departament d’Educació de la Generalitat davant l’inici del tercer trimestre des de casa, l’Ajuntament , a través de la Regidoria d’Ensenyament, s’avança per donar resposta a la necessitat de recursos tecnològics i connectivitat dels alumnes més vulnerables. Tot i que des del Departament es prendran mesures per evitar la l’escletxa digital en aquest sentit, des de la Regidoria d’Ensenyament i TIC ja s’està treballant per posar en disposició la maquinària i la connectivitat necessària del equipaments municipals i poder-la cedir temporalment. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

educacio en linia 1

En paral·lel a aquestes accions, des de la Regidoria es fa una crida a totes les famílies i empreses locals que tinguin dispositius electrònics que no utilitzin i els vulguin donar o cedir temporalment mentre duri el confinament.

Tothom qui vulgui  cedir temporalment un dispositiu (ordinador, tauleta o smartphone) pot omplir el formulari que podeu trobar a www.tordera.cat per tal de formar part del registre de dispositius solidaris i fer-ne ús en cas de necessitat.

Amb la mateixa voluntat de facilitar als escolars més vulnerables les mateixes oportunitats, la Regidoria  s’afegeix a la campanya #CompartimWifi i demana obrir la WIFI entre les comunitats de veïns on hi hagi alumnat vulnerable perquè els infants i joves es puguin descarregar les tasques diàries i connectar-se amb companys i professorat. Ho explica el regidor Pau Megias.

educacio en linia 2

La Regidoria d’Ensenyament treballa estretament amb els equips directius de les escoles de Tordera i amb els Serveis Territorials d’Ensenyament per minimitzar l’impacte de la crisi sanitària en el desenvolupament del curs escolar i en l´acompanyament educatiu i emocional dels alumnes.

ÚLTIMES NOTÍCIES