IniciNoticiesPolítica EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA DENUNCIA AL GOVERN MUNICIPAL DE PERMETRE...

EL MOVIMENT ALTERNATIU PER TORDERA DENUNCIA AL GOVERN MUNICIPAL DE PERMETRE LA CONSTRUCCIÓ D’UNA ZONA ESPORTIVA EN UN TERRENY AGRÍCOLA PROTEGIT.

El moviment alternatiu per Tordera, a l’oposició, ha denunciat el govern municipal de CiU perquè ha deixat construir, sense permís, una zona esportiva en un terreny agrícola protegit. El regidor, Josep Alsina, ha afirmat que fa pocs dies el seu grup va assabentar-se a través d’una veïns que en una finca agrícola del Pla de Jalpí, coneguda com a Ca l’Orench, s’hi havia construït nombrosos camps de futbol.

El grup independent, també denuncia que el regidor d’esports, Rafel Matas, havia anat a inaugurar les instal·lacions esportives assistint al lliurament de premis en un torneig de futbol, organitzat durant el pont de la Puríssima. En aquest sentit, el MAT ha demanat responsabilitats polítiques en aquest afer. L’Ajuntament de Tordera informa que davant les obres realitzades a la finca de Ca l’Orench, al pla de Jalpí del veïnat de Sant Daniel, durant l’últim trimestre del 2004 es van iniciar les actuacions de protecció de la legalitat urbanística per tal d?ordenar a l?empresa responsable la suspensió immediata i provisional de les obres que s’estan duent a terme en aquests terrenys i requerir la seva legalització tal com s’estableix a la normativa urbanística actual.
En aquest sentit, el Departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tordera ha destacat que l’activitat d’oci i esportiva que es duu a terme en aquest espai és legalitzable mitjançant el desenvolupament del corresponent pla especial.
Les actuacions iniciades per l’Ajuntament de Tordera per tal d’ordenar a l’empresa dur a terme la suspensió de les obres i la seva posterior legalització van arribar després de les certificacions urbanístiques d’aquest espai i de l’informe emès per l’Àrea de Medi Ambient sobre l’activitat que es realitzaven a la zona de Ca l’Orench. 
La finca agrícola torderenca, es troba entre la carretera Gi-600 entre Tordera i Blanes. Els inversors privats que han construït els camps de futbol, disposen actualment d? una pàgina web

ÚLTIMES NOTÍCIES