IniciAppL'equip xou júnior del PA Tordera revalida per tercer any consecutiu la...

L’equip xou júnior del PA Tordera revalida per tercer any consecutiu la primera posició al Campionat provincial de Barcelona 2020

Per tercer any consecutiu l’equip de xou del Club Patinatge Artístic Tordera ha aconseguit la primera posició del campionat provincial de Barcelona. Tot i els canvis a l’equip i les circumstàncies adverses amb el mal temps i els entrenaments que han disposat per preparar aquest repte, el conjunt torderenc va portar a pista el disc “Let’s play. Qui es quedi amb la sal… Tindrà un mal final. Que comenci el joc!“. Simbolitzaven una panotxes que s’anaven passaven la sal fins que la última acabava explotant. Emma Masferrer, una de les patinadores de l’equip torderenc valorava al final del campionat aquest fantàstic resultat i era ambiciosa per la fita marcada pel campionat català.

Masferrer posicio 1

Ella mateixa ens descrivia com era l’exercici amb el que havien competit.

Masferrer posicio 2

Per altra banda, a la mateixa categoria també hi participava el Patinatge Malgratenc CEMPA amb amplia representació torderenca dins del seu conjunt (16 patinadores 6 torderenques). Per la seva part van finalitzar la jornada amb un meritòria cinquena posició aconseguint el bitllet també pel torneig català. 

El dissabte 22 de febrer es disputarà a Lleida el campionat de Catalunya. 

ÚLTIMES NOTÍCIES