IniciAppHoraris dels partits dels primers equips torderencs 8-9 febrer

Horaris dels partits dels primers equips torderencs 8-9 febrer

Per la jornada esportiva dels primers equips torderencs d’aquest proper cap de setmana hem d’explicar-vos que tots els partits es jugaran en dissabte i que el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc li toca descansar.

Autèntica marató d’esports la que viurem a Ràdio Tordera demà dissabte. A partir de les 16:15h de la tarda, en directe des d’Aro, el CFTordera de la tercera catalana està obligat a sumar els tres punts si no vol veure perillar de manera seria el seu liderat a la lliga. El coixí ara mateix es de només cinc punts de diferència respecte el segon classificat.

El sènior femení del CEEB Tordera jugarà aquesta jornada de lliga de la primera catalana femenina a la pista del AESE de Barcelona. Un duel que les torderenques afronten amb molt més a guanyar que perdre dins les seves possibilitats a la classificació. El partit començarà a les 19:30h i serà retransmès per aquesta sintonia.

Per tancar el dissabte i la jornada, el CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord afronta un dels derbis maresmencs de la categoria. Visiten la pista del CH Mataró, el segon classificat del grup, que la setmana passada va perdre de forma contundent a la pista del Compañia de Maria per 10-0. Aquest enfrontament també el podreu seguir per Ràdio Tordera.

L’Associació del Rugbi La Tordera per la seva banda jugarà la seva cita de la tercera catalana al camp municipal d’esports contra l’Alella a les 18:30h.

ÚLTIMES NOTÍCIES