IniciAppEs proposa fer un concurs d’idees per revitalitzar nucli històric

Es proposa fer un concurs d’idees per revitalitzar nucli històric

Revitalitzar de nou el nucli històric de Tordera. Després de la demanda d’alguns ciutadans i de les propostes presentades al Ple municipal, l’Ajuntament de Tordera comença a encarrilar una via per aportar dinamisme i vitalitat al nucli antic de Tordera. El primer pas és fer un concurs d’idees entre professionals de la construcció i de la dinamització de l’activitat comercial per tal que sorgeixi una proposta que aporti relleu o activitat al nucli de la població.

Segons explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, aquesta és una idea basada en una proposta que va ser molt efectiva a la localitat de Vic, en “un carrer que estava en una situació semblant a la nostra”, on es va aconseguir convertir-lo en un espai molt concorregut.

Un cop sorgeixin les propostes d’aquests professionals, Joan Carles Garcia assegura que en faran partícips als veïns del centre i a l’Associació de Comerciants Tordera Centre.

concurs idees 1

Així doncs, a l’espera de poder començar a executar aquesta primera etapa, es preveu la reconversió del sector en un altre tipus d’activitat que pugui ser un atractiu pels torderencs i torderenques.

Els perfils professionals que podran participar del concurs de les idees serà multisectorial: des de professionals en l’artesania, passant per arquitectes o fins i tot dinamitzadors, entre d’altres. Actualment, el procés encara es troba en la redacció de les bases del concurs.

ÚLTIMES NOTÍCIES