IniciNoticiesSocietat L'ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ÉS PARTIDARI DE VALORAR ELS...

L’ALCALDE DE TORDERA, JOAN CARLES GARCIA ÉS PARTIDARI DE VALORAR ELS AVANTATGES I INCONVENIENTS DE FORMAR PART DE LA FUTURA VEGUERIA DE GIRONA, ABANS DE PRENDRE UNA DESICIÓ EN FERM DE LA PROPOSTA DEL CONSELLER DE GOVERNACIÓ.

L’anunci del conseller de governació, Joan Carretero de que els municipis de l’alt maresme, formin part de la futura vegueria de Girona, continua aixecant opinions per a tots els gustos. Tordera, seria una de les poblacions afectades pels canvis previstos pel conseller de governació de la generalitat.
L’alcalde, Joan Carles Garcia, creu que s’ha de valorar els avantatges i inconvenients de l’inclusió de Tordera a la vegueria de Girona, alhora de prendre una decisió en ferm.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Maresme, Pere Almera, creu que l’última paraula en tot això l’han de tenir els propis municipis afectats i que s’han de respectar les decisions de cada consistori.

Els hotelers de Girona, van denunciar ahir que l’inclusió dels municipis de l’alt maresme, a la vegueria de Girona, perjudicarà la marca “Costa Brava”.
En aquest sentit, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, troba lògica la preocupació dels hotelers respecte aquest tema.

Respecte a l’impacte econòmic que pot representar l’entrada de Tordera a la vegueria de Girona. L’alcalde de Tordera, assegura que en principi el canvi territorial no beneficiarà econòmicament la nostra població.

D’altra banda, Blanes pretén optar a ser capital de comarca. L’alcalde, Josep Marigó, té previst reclamar per al seu municipi aquest títol si després de l’annexió de municipis de l’Alt Maresme a la futura vegueria de Girona es crea una nova comarca conjuntament amb pobles de la Selva marítima. El debat sobre la futura vegueria de Girona, no ha fet més que començar, i promet convertir-se en el principal tema de discussió de les localitats de l’Alt Maresme i la Selva.

ÚLTIMES NOTÍCIES