IniciAppEl teatre Clavé acollirà l’entrega dels premis del Concurs de Pessebres

El teatre Clavé acollirà l’entrega dels premis del Concurs de Pessebres

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, i el regidor de cultura, Josep Llorens, lliuraran el dimarts 7 de gener, a les 19:30h, els premis del tradicional concurs de pessebres. El lliurament de premis tindrà lloc al Teatre Clavé i durant l’acte es projectaran les imatges de tots els pessebres participants d’enguany.

Hi haurà tres premis en totes les modalitats tradicionals: els guanyadors en pessebres familiars rebran un trofeu, un record de participació i un val de compra per a les botigues de l’Associació de Comerciants Tordera Centre; pel que fa als pessebres col·lectius, els tres premiats tindran un trofeu i un record de participació, el guanyador de la categoria s’endurà també 100€. Exactament igual, seran premiats els guanyadors de la categoria d’Aparadors.  En la modalitat de pessebres audiovisuals a través de les xarxes socials hi haurà un únic premi, que constarà d’un trofeu, un record de participació i 100€.

El concurs de pessebres és una de les activitats que, any rere any, organitza la regidoria de cultura en l’època nadalenca.

ÚLTIMES NOTÍCIES