Abocament il·legal al Parc Natural del Montnegre


L’Ajuntament de Tordera va informar, el passat divendres 27 de Desembre, que es va haver d’actuar per netejar un abocament que es va produir de forma no controlada al Parc Natural del Montnegre-Corredor.

La notícia, que havia arribat de forma no oficial, segons informa el compte de xarxes socials del consistori local, va fer saltar les alarmes. Per això, des de la brigada d’obres i serveis de l’Ajuntament de Tordera es va actuar.

En poques hores van poder netejar l’àrea medi ambiental que havia quedat malmesa degut a l’abocament il·legal de brossa. Aquesta pràctica pot comportar multes i sancions importants, a més de causar desperfectes en la natura i de contribuir en la contaminació del medi. 

Per qualsevol incident, es poden dirigir a l’Ajuntament de Tordera o a la Policia Local.