IniciAppS’aprova el retorn social del rescat bancari i una millora en l’habitatge...

S’aprova el retorn social del rescat bancari i una millora en l’habitatge social

L’Ajuntament va aprovar la setmana passada una moció presentada per ERC pel retorn social del rescat bancari i per garantir l’accés a l’habitatge social. En ella el que es demana és que es flexibilitzi l’ús dels superàvits municipals per poder constituir un estoc d’habitatge públic de lloguer social i modificar el règim jurídic de la SAREB (Societat de Gestió d’Actius Procedents de la Reestructuració bancària) per tal que cedeixi el 30% d’immobles al lloguer social, per a la creació d’un fons social d’habitatge. Així ho explicava el regidor d’ERC,  Jordi Romaguera.

mocio habitatge social erc

El regidor de la CUP, Oriol Serra, es va abstenir tot i estar a favor de millorar l’habitatge social, explicava que aquesta no és una mesura suficient.

mocio habitatge social cup

Per part de +Tordera, Xavier Pla va votar favorablement, remarcava que actualment sempre és bo millorar l’habitatge social.

mocio habitatge social mestordera

En Comú Podem Tordera va ratificar el seu gairebé complet acord amb la moció. Tot i votar favorablement, voldrien que s’hi afegissin més esmenes.

mocio habitatge social podem

Miriam Rocabruna, regidora de Ciutadans, va destacar que la regla de despeses s’hauria de modificar, votant en abstenció.

mocio habitatge social cs

El PSC posava en manifest que és necessari fer canvis en matèria social. D’aquesta manera Toñi Garcia també recordava que el pla d’habitatge social s’està millorant des de la Generalitat de Catalunya.

mocio app psc

Junts per Tordera, com detallava el regidor Josep Llorens, entén que aquesta moció és una ajuda per millorar la vivenda social.

mocio habitatge social junts

Finalment, la moció es va aprovar per 15 vots a favor i 2 abstencions.

ÚLTIMES NOTÍCIES