IniciNoticiesSocietat EL SERVEI DE BIBLIOTECA DE TORDERA TANCA AVUI EN MOTIU DEL...

EL SERVEI DE BIBLIOTECA DE TORDERA TANCA AVUI EN MOTIU DEL TRASLLAT DE MATERIAL AL NOU EDIFICI.

El Servei de Biblioteca municipal romandrà tancat a partir d’avui, en motiu del trasllat al nou edifici del carrer Joan Maragall. En aquest sentit, s’han de transportar al nou equipament el mobiliari i els llibres.
La regidora de Cultura, Maria Àngels Cayró, explica com es realitzarà aquest traspàs de material d’una biblioteca a l’altre.
Durant aquest temps de trasllat de material, els usuaris de la Biblioteca de Tordera, hauran de desplaçar-se a la Biblioteca “La cooperativa” de Malgrat de Mar, al carrer Desclapers, números 14-18.
El projecte de la nova biblioteca dibuixa un edifici amb planta baixa –de superfície total de 987 metres quadrats- i un altell de més de 300 metres quadrats. L’obra té un pressupost de més d’un milió i mig d’euros. la primera planta s’hi trobarà l’àrea general de lectura, una àrea infantil de lectura, un espai amb ordinadors de consulta pels usuaris, a més del vestibul, els sanitaris i l’arxiu documental . A més, la planta baixa comptarà també amb un pati interior i s’hi construirà una sala polivalent amb capacitat per unes cent persones. Aquesta àrea serà d’accés lliure i separada de l’àrea de treball i lectura.
Per altra costat, l’altell de la nova biblioteca inclou una àrea general de lectura i treball amb connexió per a ordinadors de consulta, un espai de suport, una aula de formació, una àrea de treballs en grup amb dos ordinadors, un dipòsit de llibres i el despatx de direcció.

ÚLTIMES NOTÍCIES