EL CLUB FILATÈLIC TORDERA FINALITZA LA JUVENIA 2005 AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ.


El Club filatèlic Tordera va finalitzar dissabte les activitats de l’exposició nacional de filatèlia “Juvènia 2005”. En el transcurs d’un dinar de germanor, es van lliurar els premis de l’exposició nacional. El jove de Tordera, Amadeu Sanchez, va aconseguir el medalla plata, en la seva categoria.

El club filatelic Tordera, no descarta poder organitzar en un futur una exposició nacional absoluta de filatelia.

El certamen era una trobada juvenil de caràcter biennal on participaven nois i noies de 11 fins a 21 anys de l’Estat espanyol, França i Portugal. L’exposició Nacional de filatèlia estava instal·lada en el nou pavelló polisportiu, on hi van ser presents l’stand de la Fàbrica nacional de moneda i timbre i l’stand de la Reial casa de la Moneda. La juvenia de Tordera va comptar amb més de 200 col·leccions participants, 4 d? elles de nois de la nostra població.