IniciNoticiesPolíticaEL JUTJAT AUTORITZA EL GRUP DE VEÏNS DE LES FERRERES A CONTINUAR...

EL JUTJAT AUTORITZA EL GRUP DE VEÏNS DE LES FERRERES A CONTINUAR LES MANIFESTACIONS, TOT I ELS ESFORÇOS DE L’ AJUNTAMENT I LA GENERALITAT PER ESCORÇAR EL SEU ITINERARI.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va anunciar dijous passat, en el transcurs del ple ordinari la situació actual de les manifestacions del grup de veïns de les Ferreres. Garcia, va explicar que el jutjat continua donant suport al grup de veïns de les ferreres i ha revocat l’acord entre l’Ajuntament i la Generalitat d’escorçar l’itinerari dels manifestants.
En aquest sentit, avui es reuniran l’Alcalde de Tordera, l’Alcalde de Fogars i el director general seguretat ciutadana de la generalitat, per intentar buscar una solució al problema.
Joan Carles Garcia, creu que cal arribar en un acord entre els dos grups veïnals enfrontats per les obres de remodelació de l’urbanització. Garcia assegura que l’inici de les obres no resoldrà el polvorí que viu actualment les Ferreres.
En el passat ple ordinari, veïns de les ferreres contraris a l’altre grup que es manifesta cada dissabte, van reclamar a l’Ajuntament una actuació immediata per posar punt i final a la problemàtica.

ÚLTIMES NOTÍCIES