Es constitueix el grup de treball d’Òmnium cultural a Tordera


Aquest passat cap de setmana Òmnium Cultural de l’Alt Maresme va constituir el grup de treball per a Tordera.

En aquesta trobada, organitzada per l’entitat catalana al local de l’Associació Gent Gran l’Esplai, van participar persones residents al poble que son sòcies, voluntaris i simpatitzants d’Òmnium Cultural. 

Així doncs, es va constituir el grup de treball de Tordera coordinat per Montse De Diego, Patricia Ribas, Joan Bou, qui serà el responsable de l’exposició del Vescomtat de Cabrera i activitats vinculades a la història) i Xavi Rodríguez (que serà responsable dels Premis “El Tinter: Sambori (narrativa) i Pissiganya (Poesia) que es disputen a nivell de tot el país en l’àmbit educatiu de Primària i Secundària. 

Aquests integrants, doncs, tenen la tasca de representar Tordera a la gestora de l’entitat a l’Alt Maresme. 

Montse de Diego, un de les responsable d’Òmnium a Tordera explica com va sorgir la idea d’iniciar el grup de treball d’Òmnium al municipi i qui en forma part.

omnium

 Òmnium Cultural és una entitat sense ànim de lucre que defensa els drets civils i les llibertats dels catalans. Des de fa més de 57 anys, treballa per fomentar la llengua catalana, la cohesió social, l’educació i la cultura i té com a objectiu construir, a través d’aquests valors, una societat activa, crítica, integradora i cívica. Actualment compta amb més de 176.000 socis.