IniciNoticiesRegidoriesJA S’HA OBERT EL TERMINI PER SOL·LICITAR LES AJUDES PER A PERSONES...

JA S’HA OBERT EL TERMINI PER SOL·LICITAR LES AJUDES PER A PERSONES AMB DISMINUCIÓ

La Regidoria d’Atenció Social informa que fins el 24 de setembre es podran sol·licitar els ajuts econòmics per a persones amb disminució per realitzar obres per eliminar barreres arquitectòniques de l’habitatge (modificar la cuina, bany, passamans, etc) i per a la compra i instal·lació de plataformes elevadores especials. En parla el Regidor d’Atenció Social i Serveis a la Persona, Jordi Camó.

Els requisits per sol·licitar aquest tipus d’ajudes són que la residència legal i el domicili del sol·licitant sigui a Catalunya durant 5 anys, tenir reconegut un grau de disminució igual o superior al 33%, superar el barem de mobilitat reduïda i no superar el límit d’ingressos establert. Camó ha parlat d’un programa que entrarà en vigor aquest any 2009 i fins el 2011. Escoltem-lo.

Les sol·licituds es poden formalitzar a l’oficina de Serveis Socials de l’0rganisme Autònom de Serveis Comunitaris, fins al 24 de setembre. Per a més informació cal adreçar-se a Serveis Socials (pl. Concòrdia s/n) o bé trucar al telèfon 93 764 22 74.

ÚLTIMES NOTÍCIES