IniciNoticiesCulturaJOAQUIM HARO, JORDI ROMAGUERA, AINTXANE ARIZA I SÒNIA CARBÓ S'ENPORTEN ELS PRINCIPALS...

JOAQUIM HARO, JORDI ROMAGUERA, AINTXANE ARIZA I SÒNIA CARBÓ S’ENPORTEN ELS PRINCIPALS GUARDONS DELS PREMIS LITERARIS SANT JORDI EN LA CATEGORIA JUVENIL I ADULTS.

L’auditori del Teatre Clavé, va ser l’escenari anit de l’entrega del premis sant jordi en poesia, contes breus i recerca local, en categoria juvenil i adults. En la categoria juvenil, de 12 a 14 anys en prosa, el segon premi va ser per Mireia González i primer premi per Andreu Megias.
En la modelitat de poesia, segon premi per Marta Torner i el primer per Marcel Fernández.
En la categoria de 15 a 18 anys, en la modelitat de prosa, el segon premi va recaure en Tess Masero i el primer en Sònia Carbó. En poesia, el segon premi va ser per Alícia Vilajeliu i el primer per Aintxane Ariza. Finalment la categoria d’investigació el segon premi va ser per Kènia Rodríguez per un treball sobre l’adopció de nenes xineses i el primer per Jordi Romaguera pel seu treball “Genètica humana: La Progèria”.
Els premis de prosa en la categoria d’adults van quedar deserts. En poesia el segon premi va recaure amb Maria Teresa Reyner, pel seu treball “Espais de somni”.
El primer premi en poesia, va ser per Joaquim Haro, amb “A cegues, bri de món a bri de món, amb el poder del tacte”.
Finalment, el premi de recerca local Salvador Vendrell, va recaure en Jordi Romaguera i Mercè Torrellas pel seu treball titulat “Trenta personatges per a parlar de Tordera”.
Aquest acte formava part dins el programa d’activitats organitzats a Tordera en motiu de la diada de Sant Jordi.

ÚLTIMES NOTÍCIES