IniciNoticiesCultura LES TORDERENQUES CRISTINA CASTAÑÉ I MARIA TERESA REYNER VAN SER PREMIADES...

LES TORDERENQUES CRISTINA CASTAÑÉ I MARIA TERESA REYNER VAN SER PREMIADES EN EL CERTÀMEN DE LA MOSTRA LITERÀRIA DEL MARESME, QUE ES VA CELEBRAR EL DISSABTE A TORDERA.

Les torderenques Cristina Castané i Maria Teresa Reyner van ser premiades en la vintiunena edició de la Mostra Literària del Maresme que es va celebrar a Tordera el passat dissabte. Cristina Castané, va aconseguir el segon premi en la modalitat de prosa amb dietari d’una adopció i Maria Teresa Reyner, es va emportar el segon premi de la modalitat de poesia amb Des de la Riba. L’acte va tenir lloc al Teatre Clavé i va estar presidit per l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia i pel Conseller d’Educació del Consell Comarcal del Maresme, Francesc Xavier Serra.
El conseller comarcal d’educació, Francesc Xavier Serra, va assegurar que l’objectiu del concurs literari és incentivar la cultura entre els més joves.
L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, va destacar que l’acte va permetre donar a conèixer a la comarca, l’important vida cultural de la nostra població.
L’acte va començar amb un espectacle a càrrec dels alumnes de l’Escola del Teatre Clavé, davant una sala petita plena de gom a gom de persones d’arreu de la comarca del Maresme.

ÚLTIMES NOTÍCIES